h1

Perlu Ngaronjatkeun Prefesionalisme Insan Pers

9 April 2012

Kuningan, IB

Asa ngarasa reugreug dumeh geus hampir dua taun, Pemda Kuningan teu ngayakeun kagiatan pangjeujeuh (pembinaan) keur para pers.  Padahal pembinaan pers kawilang penting dina raraga ngaronjatkeun profesionalisme wartawan.

Alhamdulillah tahun 2012 ayeuna baris diayakeun deui. “Insya Allah pembinaan pers nu kungsi leungit dina, baris diayakeun deui,” saur  Drs. Asep Budi Setiawan, M.Si, Kabag Humas Setda Kuningan di Kantorna, Rebo (4/1/2012).

Lian ti ngayakeun seminar, baris diayakeun oge pangajen keur wartawan produktif nu nyokong kana pangwangunan Kuningan, karlipda tur insentif. Pangajen diancokeun keur wartawan  getol nulis dumasar kana medalna media cetak, nu ngawengku harian, mingguan, dwi mingguan katut bulanan.

Karlipda oge kawilang penting minangka salasahiji bukti aya pangaku ti Pemda Kuningan ka wartawan nu produktif nyieun berita

Dumasar kana data nu kungsi kacatet ku IB ti Bagian Humas Setda Kuningan tepi ka ayeuna aya 97 wartawan produktif tina jumlah sagemlengna, aya meureum 250 wartawan. (tan)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: